Когато споменът прерасне в измама.
Когато от него ужасно боли.
Тогава осъзнаваш, че него вече го няма
и няма да го върнат твоите сълзи.
Когато сънят ти прекрачва в сумрака
и сяда до тебе в късния час,
ти осъзнаваш, че той вече не чака,
че няма вечно да тъне в мраз.
Когато ликът му някак избледнява
и снимката му само ти припомня
какво за теб е означавал.
Това ли искаш да си спомняш?
Когато, когато - тогава.
Денят се изменя, с него и ти,
но знаеш, че животът някак продължава,
че така и няма да спре да боли!
© Просто Аз Всички права запазени