13.05.2011 г., 21:12 ч.

Когато ТЯ си отива 

  Поезия » Любовна
844 1 2

Когато ТЯ си отива

 

Потъваш в мрак, гасне звезда,
струна се къса, умира мечта.
Сърцето отказва, засипва те лед,
сълзите ти крият пътя напред.

 

Умираш в мислите хиляди пъти,
но реално си жив и страшно боли.
Кошмари неканени убиват съня ти,
в душата - тъга непосилна гори.

 

Изправяш се плахо, краката не държат.
Спомени нелепи в главата кръжат.
Но слънчев лъч пробива гъсти мъгли
и облаче бяло носи нови мечти.

© Мартин Мавров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силен стих,истински.Поздрави и усмивка за слънчевият лъч,който пронизва мъглата.Дано всеки открие такъв лъч в душата си.Слънчева усмивка от мен!
  • Има ли слънчев лъч и нови мечти,има и ново начало!Поздравявам те!
Предложения
: ??:??