29.11.2008 г., 22:00 ч.

Когато вече късно е 

  Поезия » Любовна
687 0 3
Ще търсиш само мене -
неизчерпаемата моя топлина!
Ще дойде и за тебе време
да се скиташ в пустота!

Когато вече късно е...

Аз вече съм студена, мрачна.
Твойта същност взех - ти моята.
Душата ти съвсем прозрачна,
въплътила се отлично в ролята

на слаба и ненужна вещ,
разкъсана и бледо очертана,
ще догаря като мокра свещ,
защото ще остане неразбрана.

Но знаеш - вече късно е!

Всичко е така неправилно и криво,
ти истински усещаш и желаеш,
сърцето смачкано - почти е живо!
Сега какво било е, знаеш...

А ужасно късно е...

Мене няма ме - от болка излинях.
Измръзнах, а вървях през ада.
Безсилна във ръцете ти изтлях,
като искрица над любовната ни клада!

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??