2.02.2015 г., 18:13 ч.

Когато вече няма да ме има 

  Поезия
732 0 4

В клоните ще свети слънчева сълза,

ще се докосват светли силуети.

На прага на нощта,

зелената трева ще шепне

под нечии нозе...

А мене няма да ме има -

ръце не ще докоснат моите ръце,

очите ми не ще те виждат -

Приятелю,

Душата ми ще помни твоята Душа,

Приятелю!

 

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??