12.09.2007 г., 9:07 ч.

Когато всичко свърши 

  Поезия
851 0 7
Защо ме накара да повярвам, че има вечност,
че любовта от приказките не е просто мит,
че има нещо, което да ме кара да забравя целия свят.
Вечността е любимата ти дума... още недоказана,
любовта е най-кратката и наивна дума,
а онова между нас доказа, че светът е красив тогава,
когато си сляп, за да го видиш.
После остават само празни думи...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??