24.10.2012 г., 7:40 ч.

Когато вятър залюлее 

  Поезия » Друга
453 0 1

Когато вятър залюлее

 

Когато вятър залюлее златна нива

и надалеч гората зашуми,

дъхава природата се слива,

с небето тя трепти.

 

Поточе някъде бълбука,

лети и весело се смей.

Накъде ли то пътува,

къде ли то живей?

 

Тишината някак си ме грабна

и с тайствени думи ме дари.

От мен щастие прелива,

тих ветрец в душата ми гори.

 

И сякаш цялата природа ми говори,

танцува и с мене пей.

Ръце протягам, тичам,

слънцето в мен се смей.

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??