29.02.2016 г., 18:26 ч.

Кого го е еня?... 

  Поезия » Философска
390 0 1

Задруга
„Банд`юга“

 

работи
по
ноти

 

на

свръхобороти

 

за
друга
банд`юга…

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??