21.08.2007 г., 23:01 ч.

Кой 

  Поезия
789 0 5

КОЙ

Кой казва, че сърцето забравя,
че болката стихва в ранни зори,
че живот има даже тогава,
когато обичаш, а обичан не си!?

Кой казва, че скъперникът живее,
че не обича жълтици да брои,
че лихваря за сън очите си затваря
ако знае, че му липсват пари!?

Кой казва, че душата е бедна,
че в нея няма вече мечти,
че няма никакво бъдеще в нея,
щом всеки обича и всеки скърби!?

Кой казва, че от любов не потичат сълзи?
Кажете ми, кой изрича тези лъжи?

© Таня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??