7.05.2013 г., 13:11 ч.

Кой изяде козунака?! 

  Поезия » За деца
467 0 9

Днес нашарихме яйцата,
че е празник за децата,
ден велик след дълъг пост -
днес възкръснал е Христос.
Вкъщи рано някой трака -
гледам, свършил козунака.
Кой ли тайно от долапа
толкоз бързо го излапа?
И яйцата натрошени -
няма ни едно за мене.
Аз сега какво да правя -
без яйца ме е оставил.
Този лакомник голям
всичко е похапнал сам.
Щом за другите нехае,
нека сам да си играе!

 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??