May 7, 2013, 1:11 PM

Кой изяде козунака?! 

  Poetry » For kids
466 0 9

Днес нашарихме яйцата,
че е празник за децата,
ден велик след дълъг пост -
днес възкръснал е Христос.
Вкъщи рано някой трака -
гледам, свършил козунака.
Кой ли тайно от долапа
толкоз бързо го излапа?
И яйцата натрошени -
няма ни едно за мене.
Аз сега какво да правя -
без яйца ме е оставил.
Този лакомник голям
всичко е похапнал сам.
Щом за другите нехае,
нека сам да си играе!

 

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??