2.12.2009 г., 22:24 ч.

Кой каквото го вълнува 

  Поезия » Хумористична
535 0 3

(из цикъла „Вицове в рими”)

Един екскурзовод след обиколка
в салоните на Лувъра, попита
туристите, видяли ли са колко
шедьоври на изкуството са скрити
във тези зали, колко красота,
изящество, умение, таланти
от всичките посоки на света
събрани тук са и „... екскурзианти,
какви въпроси имате?” – накрая
им каза той. Една жена „Прости –
отвърна му – дали случайно знаеш
кък търкат пода, та така блести?”

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??