Dec 2, 2009, 10:24 PM

Кой каквото го вълнува 

  Poetry » Humour
497 0 3

(из цикъла „Вицове в рими”)

Един екскурзовод след обиколка
в салоните на Лувъра, попита
туристите, видяли ли са колко
шедьоври на изкуството са скрити
във тези зали, колко красота,
изящество, умение, таланти
от всичките посоки на света
събрани тук са и „... екскурзианти,
какви въпроси имате?” – накрая
им каза той. Една жена „Прости –
отвърна му – дали случайно знаеш
кък търкат пода, та така блести?”

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??