5.01.2013 г., 11:03 ч.

Кой на пети януари е роден 

  Поезия » Любовна
513 0 6
 
Кой на пети януари е роден?
Писано ми е в съдбата,
да обичам на земята,
само в случай, че жената
е родена в този ден!

Кой на пети януари е роден?
Със вълнение в душата,
се изправям пред стената
и целувам тази дата
в календара всеки ден!

Лястовичке моя мила!
В зимен ден си се родила -
как си се преобразила
в слънце и любов за мен!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??