4.12.2013 г., 14:13 ч.

Кой не спи? 

  Поезия » Любовна
464 0 0

Бавно се отдръпва тишината,
мигът освобождава тежестта.
Енергия запълва празнината,
отвежда ме към вечността...
Мъдрост ли? На кой му пука?
Светът се движи, се ла ви...
Една звезда да заблещука,
а после толкова да ме боли...
Наздраве! На всеки пожелавам.
Всъщност, важното е, че блести!
Нищо, че самичък разсъждавам.
Всеки го усеща, щом не му се спи.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??