Dec 4, 2013, 2:13 PM

Кой не спи? 

  Poetry » Love
465 0 0

Бавно се отдръпва тишината,
мигът освобождава тежестта.
Енергия запълва празнината,
отвежда ме към вечността...
Мъдрост ли? На кой му пука?
Светът се движи, се ла ви...
Една звезда да заблещука,
а после толкова да ме боли...
Наздраве! На всеки пожелавам.
Всъщност, важното е, че блести!
Нищо, че самичък разсъждавам.
Всеки го усеща, щом не му се спи.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??