5.02.2008 г., 17:19 ч.

Кой си ти? 

  Поезия » Друга
563 0 4
Кой си ти?
Че в сънищата ми присъстваш,
докосвайки ме плахо за ръка
без думи, шепота прекъсващ,
бушуващ в мен, като река.
Кой си ти?
Че в спомени оставяш
сладостта на роза, поднесена с уста
и в мислите ми безпощадно ровиш,
откъсваш от очите ми сълза.
Кой си ти?
Тишината разлюлял, в миг единствен
по-нежен, по-страстен от вокал,
като цвят в ръцете ти разлистен,
обичта поднесъл ми в бокал.
Кой си ти?

© Лара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??