11.08.2006 г., 21:17 ч.

Кой си ти? 

  Поезия
666 0 1
 

КОЙ СИ ТИ?

 

Кой си ти съня в нощта прогонил?

С очи слепи в тъмнината те виждам.

С уши глухи в тишината те чувам.

С уста неми без глас ти шептя.

С ръце празни усещам плътта ти.

За мен си радостта на този мътен живот.

За мен си любовта сред толкоз народ.

Прости несъвършенството на плътта и духа.

Бъди до мен поне до сутринта.

Бъди такъв, какъвто си:

човекът с мъжките черти.

© Славея Гарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??