Аз не съм господин Идеален,
не мислете мен за перфектен,
аз съм обикновен и реален,
аз съм толкоз дефектен…
Аз съм човек като тебе,
заченат също във грях,
дойдох на света като бебе
и неусетно и аз остарях.
Радост и сълзи, любов и омраза,
от живота аз всичко видях…
Но Бог ме обича, не ме наказа,
дори когато живеех във грях.
Понявга се смеех безгрижен,
танцувах и пеех на воля,
а друг път бях толкоз угрижен,
изпаднал пак във неволя.
Въпреки всичко живота обичам,
продължавам аз да се смея,
продължавам след фусти да тичам,
продължавам тъй, както умея!
© Марин Маринов Всички права запазени