3.11.2017 г., 9:38 ч.

Кожодерите наши ... 

  Поезия
819 0 0

На една властваща

партийна шайка.

Когато измамника те учи на морал,

мошеника за още власт въздиша.

Доносника, до гушата  затънал в кал -

за честен патриот се пише.

 

Когато и последният наивник е разбрал

кой, за колко долара е купен.

Не ги жали, не знаят те какво е жал ...

Ти приказките медени не слушай.

 

Да ги изпратим там, отдето са дошли.

Не видяхме светъл ден от тях, сполука.

Стига им богатството награбено, нали.

Да изхвърлим всички, на боклука!

© Александър Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??