29.06.2008 г., 14:26 ч.

Който както ще да го разбира:))) 

  Поезия » Друга
1337 0 12

Дали е наивност

или пък глупост,

да гласуваш доверие

в свят на безумност?!?

Приплъзна безшумност

в празна утроба, роди се

безмълвност...

падна право във гроба...

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??