5.12.2020 г., 10:56 ч.  

Коледа 

  Поезия » Друга
311 0 1

Ще украсяваме елхата

с хубави играчки, гирлянди.

Ще дойде Дядо Коледа с шейната,

ще пеят коледни песни музиканти.

 

Сняг ще вали навън,

ще радва малките деца,

от черквите ще идва звън,

усмивки ще греят на лица.

 

Исус роди се във Витлеем,

около Него - ореолна светлина,

роди се вечно да живеем,

победен бе злият Сатана.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Даа, светли празници! Радваме се, празнуваме Рождество! Вземи живни малко, младенецо, излез, роди се!
Предложения
: ??:??