28.11.2017 г., 16:01 ч.

Коледа 

  Поезия
735 0 3

Падат пухкави снежинки,

всичко вънка побеля, 

стана синкаво и тихо

и застлано с бяла пелена.

Тичат мънички дечица,

радостно крещят навън,

носят коледна елхица

и се чува меден звън.

Коледа ни носи светлина и радост,

във сърцето се усеща топлина и благост,

весело елхата всеки украсява,

на любими хора дари подарява.

Коледната нощ е свята за децата,

даже възрастните вярват в чудесата.

© Мария Попова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Мамината Коледа »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??