22.12.2018 г., 5:50 ч.

Коледа,мила! 

  Поезия » Гражданска
537 0 0

Коледа, мила, идваш щастлива

с звън и песни красива!

Рождество Христово дар Велик,

радваш нас със Своя лик!

 

Здраве носиш и Спасение,

с благословия и умение!

Мирна да е вред Земята

с обич и доброта в сърцата!

 

Слава Тебе, Спасителю наш,

благослови българския ни род,

за светли бъднини

и обновен живот!

 

 

P.S -Весели празници за всички!нБъдете благословени и щастливи, здрави и още по-добри!

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??