24.12.2008 г., 18:27 ч.

Коледари 

  Поезия » Друга
13334 0 11
Сбрали са се днес другари,
тази вечер - коледари
всеки дом да посетят
мир, надежда да дарят.

Да възхвалят Господ Бог,
който е любящ и строг,
да ни пази от несгоди,
берекет да ни споходи.

С песен да ни поздравят,
всекиго да уважат
и стопанинът най-стар
да им поднесе той дар.

И на Коледата свята
мир да има на земята,
и на празника ни свят
всеки дом да е богат.

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??