25.12.2009 г., 11:34 ч.

Коледата на Ели 

  Поезия » Друга
473 0 0

Коледа искри
в душата ми.
Повтаря ми спокойно -
не тъжи.

Под елхата погледни,
наведи се със надежда,
отвори очички и се усмихни,
всичко там е, там е любовта.

Любовта, обвита в шоколад,
във подарък, малък чудноват,
наслади се,  усмихни се ти.
Коледа е празник на усмивки.

На прегръдки и целувки
бързо свършва,  но преброй
до 365 и ще дойде тя, не се бой,
ще получиш радости, усмивки и милувки.

Повярвай в Коледа и ти,
за да носиш нейната искра
в твоята душа,  любими мой,
Коледа да дойде пак дочакай ти!

© Елисена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??