3.12.2018 г., 11:58 ч.

Коледна магия 

  Поезия » Акростихове
444 2 0

Красива зимна картина -

от блясък на огън в камина. 

Лека бяла завивка върху земята. 

Еленче във впряга. Шейната. 

Дядо Коледа пристига! 

На земята шум и врява, 

а в яслата скромна - Бог се ражда. 

 

Малко обич за ден, 

а сърцето не вярва отдавна на

гръмките фрази - наизустени

и потегля шейната изпразнена. 

Яслата остана без надежда. 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??