В нощ на сънни чудеса
път пътувам със сълзите.
На душата ми с гласа
за любов се моля скрито.
В нощ на смели чудеса
път поемам със надежда.
На доброто със гласа
всичко истинско изглежда.
В нощ на светли чудеса
нося ви по глътка вяра,
че на Рождество в часа
Бог небето ни отваря.
© Нина Чилиянска Всички права запазени