25.12.2008 г., 22:14 ч.

Коледната свята нощ 

  Поезия » Друга
970 0 29
Мили приятели, нека бъдем добри не само в Коледната нощ.
Бъдете здрави, вие, семействата ви и близките!  
С обич и най-добри чувства! 


Във Коледната свята нощ

ще отворим за малко сърцата.

Ще нахлуе всемирна Любов.

Ще запей добротата.

Ще отпиеме глътка вино.

Ще сияе елхата игриво.

В този миг ще забравим гнева.

И живота, обагрен във сиво.

Ще протегнеме длани към Бог.

И молитвата тихо ще кажем.

За да бъдеме силен народ,

а не роба прокажен.

И усмивка ще гали лица

в тази тиха нощ, свята,

И ще има мир, красота...

... за една нощ в сърцата.

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??