27.12.2011 г., 11:43 ч.

Коледно 

  Поезия » Любовна
571 0 12

                          

 

Тази вечер Господ се смили,

прати ми най-светлото причастие.

Бяла тишина навън вали –

тя е знак за чудо и за щастие.

 

Сякаш всички минали вини

се стопиха с първите снежинки.

Пак съм жива в твоите очи

и протягам длани да те стигна.

 

Две сълзи в очите ти горят...

Само с тях животът е възможен.

За да бъда с теб на този свят,

път направих в нощите тревожни.

 

Бяла тишина в нощта вали.

Коледа е. Чиста е Земята.

Щом за всичко Бог ни е простил,

има смисъл да вървим нататък.

 

 

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??