23.12.2015 г., 20:31 ч.

Коледно 

  Поезия » Друга
424 0 2

 Душата ми е суха  като дребен пясък

в празниците светли,

като една звезда без блясък.

Дори тук, дори днес

си мечтая за чудо,

за една добра вест,

за празнуване лудо.

Чувствам се влюбена

нещастно в своето щастие,

в прегръдка напълно изгубена,

в на живота красивото пълновластие.

Мечтая си за утрешния ден,

в който няма да е Коледа вече,

не толкова болезнен, а обикновен,

в който ти си „просто“ далече.

© Радост Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??