21.12.2017 г., 18:04 ч.

Коледно желание 

  Поезия
1504 1 6

Отново Коледата наближава

и спомени далечни ми навява –

спомени за детството, в което

за играчки копнееше сърцето.

 

Бяха хубави години,

пълни със мечти красиви,

бяха всичките роднини,

заедно и тъй щастливи!

 

Но хубавото време мина,

разделихме се със тебе, мамо –

няма я душата ти мила, 

няма я до моето рамо!

 

И днес единственото, дето

за подарък желае ми сърцето,

е да те видя отново мамо...

и тихо да те прегърна само...

© Васил Иванов Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Мамината Коледа »

13 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??