20.12.2023 г., 10:53 ч.

Коледно желание 

  Поезия » Свободен стих, Друга
147 0 0

Дядо Коледа, Здравей!

Едно желание в мене живей,

Скрито на дълбоко в моята душа,

Напира, иска да излезе вече на повърхността.

Много Любов и Прегръдка,

О, не забравяй и Целувка,

Натовари ги на своята шейна,

И полети с тях във нощта.

Стигнеш ли, влез тихо през комина,

Стараейки се да не разлаеш бойната дружина.

Остави ги под елхата бяла,

И изчезвай преди тя да те е видяла! 

© Виктория Янева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??