23.12.2020 г., 13:07 ч.

Коледно от вътре? 

  Поезия » Любовна
380 0 0

Коледната нощ дойде и лежа си тихо върху дланта,
мислейки за редове от думи, за стихове и тя.
За поредния празник весел с изпращане на годината,
като всяка предишна, все същата, като моята празнота.
Ето, обзела ме е жарко, но не като всяка друга мечта,
и упорито да действам... или не, плахо отдалечава се тя.
Но поне с този силен блян искам безмълвно да заспя,
да остана в този сън с теб за вечни времена.

© Илиян Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??