6.12.2008 г., 21:55 ч.

Коледно посвещение - на всички гръцки приятели 

  Поезия » Друга
431 0 1
Два народа - балкански -
живеят един със друг от векове!
Две земи най-прекрасни,

окъпани от Бяло и Черно море!

 


Да протегнем приятелски ръце
и да тропнем пак хорце.
"Който пее, зло не мисли!"-

казал е някой от сърце.

 


Коледа е! Господ ни дарява
със приятелство, любов,
в мир и радост все да търсим

порив нов...

 


Гърци и българи - деца на земя,
окъпана от море.
Съдбата това е решила
от векове!

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??