20.01.2008 г., 13:49 ч.

Колелото 

  Поезия » Любовна
737 0 1
 

КОЛЕЛОТО

 

 

Когато Бог ни срещна,

не знаех, че си любовта,

само знаех, че си грешна,

въпреки че нямаш красота.

 

А може би не виждах

очите зад твоите очила

и само те обиждах,

а  ти нещастна си била.

 

И най-случайно

нещо с теб се случи,

 да, не е случайно,

но искам между нас да се получи.

 

Завъртя се колелото и сега

незабележим съм аз.

При мен на гости е твоята тъга

и само тя над мене има власт.

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ах, това е колелото на живота...
    Прекрасен стих, докосна ме...усетих болката ти..
    Нека щастието прогони твоята тъга!
Предложения
: ??:??