16.05.2007 г., 10:01 ч.

Колко 

  Поезия
632 0 4
Колко нежност има в дланите ти?
С тялото си искам да премеря.
 Докосни ме закопнял по рамото,
жадуващ, влюбен, разтреперан!  

Колко страст кипи в гърдите ти?
Разкъсай дрехите ми трескаво -
за да усетя силата на скритата
любов - на времето под преспата.  

Колко жажда е стаена в погледа ти?
Поглъщай ме като вода в пустиня!
И ще остана вечно твоя - колкото
на божи храм принадлежи светиня.

© Вяра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??