9.08.2008 г., 14:02 ч.

Колко 

  Поезия » Любовна
817 0 1
Колко пъти трябва да умирам,
а след това отново да се раждам?

И теб отново да откривам!

Целувките, откраднати от теб в деня,
аз нощем сам да ги сънувам.
А не във мигове прекрасни с теб да ги рисувам?

И теб отново да откривам!

Да бягам, да крещя от болка, да чакам?
Не, не искам. Живота ми препуска с бясна скорост,
за себе си аз нямам време!

И теб те търся, теб те моля -
ти времето да спреш, във мен да се огледаш -

защото теб отново те откривам!

© Васил Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??