10.01.2008 г., 17:04 ч.

Колко... 

  Поезия » Любовна
546 0 0


Колко думи искам да изкажа,

но нямам смелост и мълча!

Колко чувства искам да изкажа?
Не мога даже да заспя.
Колко силно искам да изпитам
от твоята уж несподелена любов,
с която толкова бързо привиквам...
и се питам:
Кога ли с теб това чувство ще изпитам?
Мисля ден и нощ дали това трябваше да се случи?
Какво ли още моето сърце трябва да научи?
Колко ли още ще трябва да гадая?
Какво да правя... как да те забравя?

 

© Красимира Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??