16.12.2007 г., 12:27 ч.

Колко ли душите им ще струват? 

  Поезия
536 0 22

Валят снежинки от небето,

красота редят на зимната трева.

Споделят спомени със сърцето,

как видели земна красота.

 

Ненагледна била и голяма,

както в приказка незабравима.

Казват, че лекувала всяка рана

и все красиво била засмяна.

 

Какво не биха дали,

отново да я видят,

но тревата мило ги гали

и нежността и те обират.

 

Раздвоени си лежат

и кротко си мируват.

На бялата постеля спят.

Колко ли душите им ще струват?

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??