Dec 16, 2007, 12:27 PM

Колко ли душите им ще струват? 

  Poetry
537 0 22

Валят снежинки от небето,

красота редят на зимната трева.

Споделят спомени със сърцето,

как видели земна красота.

 

Ненагледна била и голяма,

както в приказка незабравима.

Казват, че лекувала всяка рана

и все красиво била засмяна.

 

Какво не биха дали,

отново да я видят,

но тревата мило ги гали

и нежността и те обират.

 

Раздвоени си лежат

и кротко си мируват.

На бялата постеля спят.

Колко ли душите им ще струват?

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??