Колко много - нежен пух от глухарчета
се понася нагоре към небето
и полюшква ги вятъра...
под милувките на слънчево лято!
Колко много - скрити надежди
ще полетят навред по земята
ще разпръснат слънчева обич
и ще докоснат сърцето ни!
Колко много - слънчева обич
има днес в душите ни...
а надеждата впила е корени
в жаждата за светло бъдеще!
Колко много - слънчева обич...
Ето, вижте, ще има за всички!
И понася се нагоре към всемира,
и докосва душите с надежда...!
© Катя Всички права запазени