Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
събуди мрака от непрогледна тъмнина,
и слънчева усмивка на лицето,
грейна с небесно лунна светлина.
Поглеждам дръзко към небето,
познавам коя е моята звезда,
и с лъча на слънцето напето,
опитвам се да уловя мига.
И летя с кошница над полето,
аз съм слънчевата му сестра,
събуждам цветчетата там додето,
стигам с моята светла искра