30.09.2009 г., 0:41 ч.

Колко нощи 

  Поезия » Друга
828 0 5

Колко нощи безсънни,

колко много сълзи -

може камък солта им  разтвори.

А съдбата, с облещени

странни очи,

безучастно ни гледа отгоре.

 

Колко мъка и горест,

дълъг път извървян

все без теб - на света чак до края.

В този празен живот -

нащърбен, разпилян -

аз ще имам ли сили - не зная.

 

2007

© Гинка Гарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??