11.11.2007 г., 18:24 ч.

Колко още 

  Поезия » Любовна
924 0 5

Колко още ще ме караш да страдам.

Не ти ли беше достатъчно, че уби и

последната ми надежда за любов.

Може би не... Може би искаш да

ме изпепелиш цялата. Да погазиш и

малкото достойнство, което ми остана.

Душата ми превърна в жалка скитница.

Вкопчи се в сърцето ми със остри нокти

и го разкъса на хиляди парченца.

Какво още искаш да ми вземеш?

В мен остана само самота...

 

© Александра Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??