22.02.2012 г., 21:59 ч.

Колко тъжна съм... 

  Поезия » Любовна
1302 0 2



Колко тъжна съм...

ТЪЖНА СЪМ...

ГОСПОДИ...

Любовта как за мен не достигна?!

Как от всекиго други не можех...

до мечтите красиви да стигна???

 

Тази тъжна душа ще проплаква...

и ще вие от нужда за обич...

Тази липса до край ще оплаква...

в самотата...

единствено своя...

 

Колко бедна без нея...

съм, Боже!!!

Не достигнала нейните двери...

Как посоката свята обърках...

А ДУШАТА МИ МИР НЕ НАМЕРИ?!

 

Колко тъжна съм...

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??