14.12.2012 г., 11:27 ч.

Колкото и да боли 

  Поезия » Любовна
1115 0 0

С теб имахме това, за което мнозина си мечтаят. 

Но ние не осъзнахме как бавно и сигурно го погубихме. 

Вървяхме един към друг, а пътят ни се оказа безкраен...

Можем да бъдем щастливи, но поотделно.

Това, което ще пазя винаги в сърцето си, са 

Едни очи които ме погледнаха, когато бях невидима, 

едни ръце, които ме прегърнаха, когато най-много имах нужда, 

едно сърце, което ми показа любовта!!!

© Тони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??