С теб имахме това, за което мнозина си мечтаят.
Но ние не осъзнахме как бавно и сигурно го погубихме.
Вървяхме един към друг, а пътят ни се оказа безкраен...
Можем да бъдем щастливи, но поотделно.
Това, което ще пазя винаги в сърцето си, са
Едни очи които ме погледнаха, когато бях невидима,
едни ръце, които ме прегърнаха, когато най-много имах нужда,
едно сърце, което ми показа любовта!!!
© Тони All rights reserved.