26.12.2021 г., 0:37 ч.

Колкото - толкова 

  Поезия
1053 4 5

От Там, от уж празното пространство,
летят идеите, желанията... импулсите на мисълта.
От Там ,из вакуума потопени в странство,
пропадаме или въздигаме силите на своята душа.
Търсач и странник - пътник без посока,
е всеки загубил се по Пътя на писана съдба.
Със знаците на Бога орисията не е  жестока,
Енергията споделена ли е... това е просто Любовта.
На Земята тук или на друга някоя планета,
не може да избягаш от Пътя предначертан.
Писано ли е да си звезда - комета,
със звезден прах винаги си ще облян.
И няма скрито и покрито,
Там в  Нищото из празното... из родината на мисълта,
с "белите" конци всичко е съшито,
и дадено е да извървиш своята съдба.

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??