26.12.2019 г., 8:14 ч.

Колкото вдишване... 

  Поезия » Философска, Друга
511 1 1

 


Колко мога още днес да изпиша
За живеене, колкото вдишване


За острите теми в очите
Отмерени думи да сплитам
В непременно успешно издание
На бунтовно развяти желания...

За синьото утро е стръмния порив
Приеман като знак за успехи
С ослепяващо днешна опора
Облечена с думи в меки доспехи...

От минали трепети в ясния грях
От търсено бъдеще с бръчки от смях...
От потомък на древно знамение
Път ще си взема... и ще търся владения...

© Пламен Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??