Виж кой е там в тъмнината!
Тъгата напуска светлината и
безсмислие обхваща света.
Смях,
Разбирателство,
Комфорт
максима за всеки стана.
А сълзите спряха и пресушиха се
КЛЕПАЧИТЕ.
Комедия настана, грях и самота.
А преди в драма
екзистенция намираха десетки същества
и бурно ТАНЦУВАХА танца на словесната
СВОБОДА.
Всичко изчезна и захлупи се.
Смейте се СЕГА.
© Силвия Всички права запазени